Количка

Маска противопрахова за възрастни

Вие сте тук

Цена:7,00 лв.
-+

Текстилна маска от промазан плат, пресована вата, и меко трико за подплата. Изкл/чително плътна и удобна за ползване. Универсална за мъже и жени.Чрез корекция на ластиците  се постига максимално плътно прилепване към лицето.Подходяща за ежедневно пране. 

Ластиците са меки за максимално удобство. Комфортна за продължително носене, лицето контактува с памук.

Области на приложение: Предпазва от проникване на капки - слюнка, кихане, прахови частици и аерозоли. Може да се ползва при разходки на открито и занимания със спорт на въздух, особено в студено време и замърсени населени места.

Сфери на приложение: на места, където се образува прах - строителството, производството, работа в прашни помещения, козметични салони, почистване, животновъдство, придвижване из града с колело, скутер, мотоциклет, в градския транспорт, градинарството.

Не гарантира 100% защита. Продуктът не е медицинско изделие. 

Поддръжка: Перете с меки, неагресивни препарати при температура не по-висока от +40°С. Не търкайте и не трийте по време на пране и изплакване. Сушете далече от източници на топлина. Не избелвайте. Не използвайте препарати, съдържащи хлор. Не давайте на химическо чистене. След пране изгладете от вътрешната страна.